Förvirrad och vilsen

Tänk, ingen ville köpa min lägenhet. Det känns nästan som en förolämpning. Bästa läge, balkong, innergård, öppen spis, stora rum, nyrenoverat badrum, fint kök, ekstavsparkett – vad begär folk egentligen?

Nåja, det får bli nytt försök efter nyår, men jag får lite hicka. Det är bra att kunna planera och skapa sig en bild av var man är på väg. Det ger riktning, fokus, framtidshopp, hjälper en att komma dit man vill och att ha något att jobba för.

Men nu stämmer ju inte planeringen, det är nära till hands att känna förvirring. Målet har inte ändrats, men hur ser nu vägen dit ut? Måste lägga lite tid och energi på att planera om, omorganisera….och det är då när det liksom inte blir ”rätt” som rädslan kommer. Och tvekan. Kanske det inte var några bra planer? Försöker nå’n eller nå’t peka i en annan riktning? Tänk om…. Det är väldigt viktigt att komma ihåg magkänslan. Och hjärtat. Och själen. För de vet, de har inte ändrats. Men det är nära till misströstan.

Det gäller också att inte i all sin ensamhet bara stå och snurra på en fläck utan komma vidare. Kan vara både svårt och jobbigt för det är inte lätt att vara ”bollplank” till sig själv, eller hur?

1340_550132851711116_585796577_n

Jag får väl ge mig själv en spark i ändan, försöka få lite struktur och fokus igen. Fick en liten knuff idag: mina dagar i a-kassan håller på att ta slut så snart kvalar jag in i jobb- och utvecklingsgarantin. Hepp!

Vad det är för planer människan pratar om då och då? Ja, den här förseningen gör att jag måste vänta lite till med att avslöja vad som är på gång, men det kommer. Jag lovar! Minns att den som väntar på något gott…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s