Jubileum

26 september 2013
För tjugo (20) år sedan gick vi för första gången ut på ”ölkväll” på mitt dåvarande jobb och ikväll firade 2 av oss som var med då – är det inte fantastiskt? Vi träffas varje månad utom under sommaren då det är semestertider.

Människor har kommit och gått, jag har varit iväg i några omgångar så jag är nog god 2:a om man räknar antal gånger, Leif är nog den trofastaste av oss! Ikväll skålade vi och det är nå’t speciellt med människor som följer en genom livet. Och vi är så klart inte en dag äldre än vi var då!

Nå’n kom på att ”herregud, jag har ju varit med i 13 år!” Tänk, så tiden går! Och så underbart det är med oprententiösa former. Kom som du är, när det passar dig, ät om du vill, ta ett glas öl eller vin om du känner för det, snacka en stund. Det enda som är ”fast” är att det är sista torsdagen i månaden.

Så skål igen, Leif, nu väntar 20 år till!! Och ni andra – spurta! Härligt att ni finns!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s