Flyt och oflyt

20 september 2013
Livet bjuder på lite av varje och ibland flyter det på så bra så det där som inte flyter har inte så stor betydelse. Ibland är det precis tvärtom, men inte idag.

Mina vandringsskor är på upphällningen och modellen görs inte längre – trist! Igår stannade jag till på KomstadSkor på Österlen efter att ha hälsat på min moder (och fått en liten kassaförstärkning – flyt!). Går rakt på ett par perfekta vandringsskor – flyt.

Kommer hem på kvällen och upptäcker att målaren använt fel kulör vid återställandet av dörrkarmar och golvfoder – oflyt. Men det går väl att rätta till….

Lånebil idag också, ger mig iväg till ett köpcentrumområde som jag inte besökt på flera år. Hittar sköna långärmade t-shirts för väldans bra pris – flyt. Fortsätter med att hitta lite småsaker – flyt.

För första gången har jag besökt MAX. Hamburgare, ja snabbmat över huvud taget, är inte riktigt min grej, äter det bara några gånger per år. MAX var en verkligt positiv upplevelse! Och jag har sällan sett en så klinisk matsal…det var nästan alltför rent….de andra stora hamburgerkedjorna kan kasta sig i väggen!

Tillbaka till Lund och ett besök på coop forum vid Gunnesbo, har hört att den ska vara bra. De bästa livsmedelsaffärer jag vet var dom vi hade i Genève, men denna kommer inte långt efter. Snyggt, rent, stort utbud, fantastisk grönsakshörna (ja, ja, man kan nästan tro att de betalt mig….)! Så ska en livsmedelsaffär se ut!! Tyvärr är den inget alternativ för mig i vardagen pga läget och att det var mycket som byggde på storhandling, dvs stora förpackningar. Singelhushåll har inte så stora behov…men jag kan definitivt tänka mig ett besök om jag t ex ska ha gäster. Ni som har möjlighet – åk dit!

Fyra byggvaruhus senare har jag fortfarande ingen vinkellist i plast till nederkanterna på köksskåpen – oflyt. Att nå’t så enkelt ska var så svårt.

Lånebilen har rullat på och drack inte alltför mycket bensin – flyt. Alltid lite nervöst…det får inte hända nå’t eländes elände…

Läste på en löpsedel att det ska bli indiansommar i helgen – här planeras för uteliv! Dagtid vandring och imorgon kväll Lunds Kulturnatt. Vi ses kanske på vandringsleden eller i sena timmen i Lundagård!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s