I den fina världen

6 augusti 2011
vandrat cirka 2,5 mil…lämnade bilen 9:15 och återsåg den 15:15…tiden omfattar även konststrosa på wanås slott (kan rekommenderas!) och ett besök i gumslövs kyrka (nordens äldsta tegelkyrka minsann!)…passerade också sinclairsholm så en omväxlande vandring med en touch av den fina världen…även tagit foto, men ”någon” (samma ”någon” som inte köper hem kaffe i tid, inte stryker, inte tvättar bilen och alltför ofta handlar för det allra sista på lönen 2 dagar innan den nya lönen kommit…!) glömde kabeln i kalmar så det blir lite svårt med överföring…

det kassa semestervädret har verkligen vaggat in kroppen i slappetillstånd – kändes i benen idag…fast å andra sidan sett var de kanske också lite svullna av vädret med tanke på att fingrarna liknade falukorvar när jag kom till bilen…inget önskeväder för denna vandraren (det kan inte heta vandrarinna…nä): varm, fuktig och tjock luft…men det är bättre än regn!…har nu snygga märken efter linne, ryggsäck, knästöd och liten socka…fåfängan får stryka på foten nu efter 50…

efter vandring är jag alltid så HUNGRIG och tänk – jag hade parkerat vid ett gatukök…alltså intog jag en grillad med bröd utanför gatuköket ”träffpunkten” i hanaskog tillsammans med delar av ortens ungdomsgäng och några bedagade ungkarlar…man behöver inte åka långt bort för att uppleva det pittoreska…nu dusch och se’n ska här lagas middag…mycket middag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s