Konstig dag, bloggregister och tävling

Idag har jag haft en så’n där konstig dag som man helst skulle vilja starta om eller bara glömma. Klara planer igår kväll över vad som skulle fixas, men det är som om jag inte fått någonting ur händerna. Om jag tänker tillbaka på da’n så har faktiskt en hel del blivit gjort, men det känns inte så. Som om tiden och jag är i otakt. Eller som om en vimsig höna intagit min späda kropp. Eller som att ha ett trassligt garnnystan i huvudet. Eller…ja, jag tror att du fattar.

Igår vandrade jag, det blev ett inlägg i företagsbloggen. Det var en härlig dag på många sätt!

Bloggregister

Jag har ibland funderat över begreppet ”resebloggar” och trott att det är väl folk som är på resande fot hela eller delar av året. Har undrat över om det finns något samlingsnamn för bloggar där bloggaren bor utomlands. De skulle kunna fungera som inspiration och tipskälla tillsammans med mer vanliga guider. Ge en känsla för platsen, inviga läsaren i lite av det dagliga livet. Men hur hitta dom för att se om den plats jag är intresserad av finns? Söka på Google…jo, men det blir spretigt resultat. Så snubblade jag över sidan Svenska resebloggar. De har gjort en finurlig uppdelning i bloggare som reser och bloggare som bor. Där ska jag in och botanisera. Och registrera min blogg, den kanske kan ge lite tips för den som funderar på sydöstra Kreta!

Tävling

När jag var ute och surfade efter resebloggar så snubblade jag över en annan sak: en tävling om Sveriges bästa reseblogg 2016. Jag anmälde mig! Och är du resebloggare så anmäl din blogg också!
Nu tror jag inte att jag kommer att vinna för Ierapetra på Kreta är väl inte så exotiskt och bloggen inte så spännande i all sin vardaglighet. Ska bli kul att se hur det går, du röstar givetvis med en gång (eller senast den 14 februari).

Ja, i övrigt på denna fronten intet nytt mer än ett hopp om ett bättre jag imorgon.

 

8 tankar på “Konstig dag, bloggregister och tävling

 1. Ann-Sofie

  Jamen det finns det ju tänkte jag när jag läste meningen om samlingsnamn. tur jag läste vidare eftersom du hittade Svenska Resebloggar. Min blogg är med där, men om det genererar så mycket fler besök vete 17. Men trägen vinner sägs det.
  Att man själv anmäler till Sveriges Bästa reseblogg hade jag missat. Tack för tipset ska jag genast åtgärda. Har väl samma inställning som du att det finns de som är så mycket bättre, men man vet ju aldrig 🙂

  Gillad av 1 person

  Svara
 2. Ingalill Franzén Polikarpidou

  Du har haft en s k ”Tycho Brahe-dag”, som en del av oss säger 🙂 Dagen då allt går fel, man har ”hjärnsläpp” o s v.
  För övrigt: en härlig vandringsberättelse i företagsbloggen samt som vanligt underbara foton, så typisk grekisk natur! Har röstat på dig i resebloggstävlingen, lycka till!! 🙂

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. iamittilivet Inläggets författare

   Det gick inte ens fel, det gick inte alls! Det blev bättre idag, jag gav helt enkelt upp och gick och fikade.
   Roligt att du tyckte om inlägget i företagsbloggen! Det var en härlig dag.
   Och tack för röst! 😉

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s