Loppis – utan loppor

Lägenhetsloppis idag. Plockade fram det mesta ur skåpen, försökte ställa det någorlunda bra så det blev lite överblick. Precis före kl 13:00 fick jag lite kalla fötter. Vill jag verkligen att människor ska gå runt här hemma och på nå’t sätt ”värdera” mina saker?

Trams! Bara att köra. En god vän kom och var sällskap och assistent under hela em – skönt. Vi fikade och det kom ingen. Nu började jag svänga på andra hållet – varför kommer ingen, är det nå’t fel på mina saker, kanske?!

Slutresultat: några kom så det blev lite förstärkning i kassan. Blev inte nedsprungen, men det är jag tacksam över. Efter detta experiment så tror jag inte att loppis i hemmet är så enkelt, inget jag kommer att rekommendera. Bättre att välja ut och ta med sig exakt vad som ska säljas och vara på neutral mark.

Motstridiga känslor idag, jobbigt till viss del, men trots det så känns den förestående förändringen helt rätt och riktig. Och det är också ett resultat. Dagen avslutade jag med att bli bjuden på god fondue – tack för den braiga finalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s