För varenda unge i Filippinerna

UNICEF Kämpa för varenda unge – nu speciellt ungarna i Filippinerna. Tyfonen Haiyan var starkare än orkanen Katrina och orden räcker inte till utan det talas om ”megakatastrof” och ”supertyfon”. Bekräftas mätresultaten hade Haiyan den högsta vindhastighet (medelvind) som någonsin uppmätts i ett tropiskt oväder när det dragit in över land.

UNICEFblogg

Tyfonen Haiyan som har dragit in över Filippinerna har drabbat miljontals människor. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats och högsta prioritet är nu att rädda barns liv. De får ut mediciner, mat, rent vatten och hygienartiklar till de drabbade barnen och deras familjer.

Hjälp UNICEF att rädda barns liv, ge en gåva på unicef.se eller SMS:a LIV till 72 900 för att ge 100 kr.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s