Lite gott och blandat

4 november 2013
Usch, nu är november här med mörker och grått väder. Det är en tröst att det snart är advent – det är värre i febr/mars eftersom man inte vet när våren kommer.

Följer en blogg som skrivs av en kille som flyttat tillbaka till Sverige efter 13 år på Kreta. Stackaren kom da’n före stormen – vilket välkomnande! Kul att nu läsa om hans reflektioner som ”utlandssvensk”: http://galenigrekland.se/

Knät är så mycket bättre att det igår var det dags för söndagsutflykt, bl a slottsvandring på Christinehof. De arrangeras i samband med ”Österlen lyser” och kan rekommenderas. Stämningsfullt, intressant och roligt!

Funderade över min blogg, den har nu varit igång i nästan två månader så hur ser siffrorna ut? Hittade statistiken och det var lite intressant! Lite ont om ”följare”, men det lär ta lite tid. Många ”visningar” så det är i alla fall några som läser och kanske blir lite roade eller inspirerade eller så. Så tittade jag på länder och oj, så internationell jag är eller vad sägs om Japan, Norge, Finland, Tyskland, Grekland, Holland, USA och Sydafrika? Japan, Sydafrika och Grekland har sin förklaring, men de andra fyra? Och det är inte engångsföreteelser. Hmmm….!?

Idag har min lägenhet kommit ut på marknaden. Känns lite konstigt när något man funderat över länge plötsligen blir så konkret! Min lägenhet på internet – vad gör den där? Har jag fattat rätt beslut?? Blir det bra??? Jag menar, man vet ju vad man har.

Det är ett elände att vara beslutsfattande singel. Å ena sidan ingen att bolla idéer med, måste tänka på allt och, framför allt, ingen att skylla på….men å andra sidan frihet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s