I’ll be back soon!

Det blev inga inlägg om att resa, men de kommer. Nu är jag på väg hem till Ierapetra. Familjemedlemmen är bättre och läget stabilt.

Och nu tittar solen fram! Skåne har under dessa två veckorna bjudit på skånsk vinter: grått, råkallt, trist och halvmörkt. Men ingen blåst, minsann!

dsc02723

Och allt som oftast dimma.

dsc02720

Och nu, när jag sitter på Kastrup, lyser solen så mycket den orkar! Jag vet att det är kyligt nere i Ierapetra och lägenheten kommer att vara som ett kylskåp ikväll, men vad gör det när man väl är hemma!?

Några vandringar blev det inte pga snö, is och dimma. Det rycker i vandringsbenen, men jag får nog vänta lite eftersom jag har en irriterad tå och en spricka i foten. Det får man om man tjongar foten i en möbelfot så att tårna sprids på olika håll. Och se’n gör om samma sak tre dagar senare. Klantigt? Nja, jag har för långa ben så kontakten ända ut är lite bristfällig. Tror jag.

Nu ska vi snart gå ombord! Ha en skön helg!

fyrverkeri-1
Förlängt nyårserbjudande!
Boka före den 31 januari och få 25 % rabatt per person på vandringsvecka före 15 juni 2017.
Mer info på hemsidan inspirewiz.com
Välkommen!

 

6 tankar på “I’ll be back soon!

  1. Jan-Erik Öhlund

    Bättre med spricka i foten än en spik i foten? Vem eller vad var du arg på två ggr? Dumma kommentarer, men jag har saknat dina kretensiska inlägg. Välkommen tillbaka. Det är något varmare i Ierapetra än i Skåne just nu tror
    / Jannis

    Gillad av 1 person

    Svara
    1. iamittilivet Inläggets författare

      Jag var inte arg på någon utan det var för hög fart helt enkelt. Kroppen springer liksom före tanken. Eller nå’t.
      Jo, det är nog varmare, men inte inomhus….det har varit gott med stugvärme ett tag!
      Ha det gott!
      Kram

      Gilla

      Svara
  2. Birgitta S

    Hej!
    Skönt att familjemedlemmen är bättre. Måste vara knepigt när man bor inte toklångbort men för långt bort för att bara kvista över ? och hälsa på och kolla hur det är.
    Hälsningar Birgitta S

    Gillad av 1 person

    Svara
    1. iamittilivet Inläggets författare

      Nja, jag tycker att så länge man håller sig i Europa är det inga problem. Jag kunde ju bott i norra Sverige, det hade också tagit lite tid att ta sig till sydöstra Skåne. Kunde haft ett jobb som inte varit så lätt att lämna på studs. Om det är riktigt akut så tar man väl första bästa flyg eller tåg oavsett kostnad och var man än bor. Hade kanske känts annorlunda om mina familjemedlemmar varit utspridda, men alla tre bor vid och på Österlen i Skåne så egentligen är det lilla jag som är allena… 😉

      Gilla

      Svara

Lämna en kommentar