Är det tecken från ovan?

1 november 2013
Alltså, ibland kan man väl undra om ”någon” försöker säga en nå’nting? Som tecken från ovan ungefär.

Min lägenhet ska säljas så det är mycket just nu, jag behöver all energi och rörlighet. Därför passade det ju bra att ramla i onsdags så att jag knappt kan gå.

Idag var det dags för fotografering och under förmiddagen haltade jag runt och stuvade undan en del saker. En del kassar blev det som skulle ner i soporna och köksstol hämtas i källaren. Ett djupt andetag och ut i trappan, halvvägs ramlar jag så klart och slår armbågen.

Bara att bita ihop och till slut var det dags att dammsuga. När jag är nästan klar så dör dammsugaren, den är väldigt het. Varför? Ja, inte vet jag. Den åkte in i skåpet, mattorna fick skakas istället (konstigt att jag inte föll ner från balkongen eller snubblade på tröskeln på väg in eller…).

Jag frågar mig alltså om det är ”någon” som försöker säga att jag inte ska sälja. Men det finns hopp för under en kylskåpsmagnet hittade jag en så’n där lapp som finns i kinesiska kakor:
”No need to worry! You will always have everything you need.”

Nu lutar jag mig tillbaka i soffan och vilar svullna benet.

4 tankar på “Är det tecken från ovan?

  1. Therese

    Jag tror att lägenheten försöker säga dig att den vill ha en ny ägare så du kan studsa vidare mot nya bostadsäventyr!

    Gilla

    Svara
    1. iamittilivet Inläggets författare

      Just det, man kan ju vända på det! Den försöker kasta ut mig, vi trivs ju inte så bra ihop längre. Tack för kommentaren, jag mår genast mycket bättre!

      Gilla

      Svara
  2. equaltonone

    Eller så har du bara otur helt enkelt. Lika bra att du gör dig av med oturen nu så har du liksom gjort det!! 🙂 Krya på benet och armbågen och lycka till med försäljningen! /kram

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar